Suosituimmat jättipotti pelit

Tervetuloa tutustumaan NettiArpa.com sivuston jättipottien valikoimaan. Sivustomme antaa pelaajille mahdollisuuden tavoitella todella suuria jättipotteja, joiden avulla elämä voi todellakin muuttua sekunneissa kertaheitolla.

Useimmissa peleissä on tarjolla 100 000 € jättipotti 10€ panoksella pelattaessa. VIP-pelaajilla on mahdollisuus voittaa jopa 200 000 € jättipotti pelatessaan 20 € suuruisella panoksella. Tämän lisäksi NettiArpa.com sivuston rahapelit, kuten VIP Black ja Diamond Duet -arvat, tarjoavat kaikki pelaajalle mahdollisuuden tavoitella jopa 300 000 euron ja 500 000 euron suuruisia jättipotti voittoja. 

Miljoonan euron jättipotti voitot

Kaikki voittomme saat tietysti verottomana tilillesi, sillä Nettiarvan sivusto on lisensioitu EU/ETA alueella. Sinun ei tarvitse murehtia amerikkalaisten tavoin suurista veroista ja paperitöistä, sillä kaikki meiltä saadut voitot saat näppärästi suoraan omalle tilillesi.

NettiArpa eroaa monesta muusta sivustosta siinä, että sen päävoitot ovat aina voitettavissa. Eli aina kun joku pelaajista voittaa kyseisen arpasarjan päävoiton uusi arpasarja luodaan välittömästi vanhan tilalle, missä päävoitto on taas mukana. Vanhoja arpoja ei siis myydä loppuun kioskilla myytävien arpojen tapaan, vaan uusi arpasarja astuu tilalle heti. Tämä on loistava etu pelaajille, sillä pelaajilla on aina mahdollisuus voittaa suurin mahdollinen päävoitto, olkoon päävoitto kymmenentuhatta tai miljoona!

Voita jopa 500 000€ uudessa nettiarvassa

Diamond Duet nettiarpaArpojen ystävät saavat vaihtelua uudesta Diamond Duet arvasta, joka poikkeaa perinteisestä ”löydä kolme samaa summaa” kaavasta. Pelissä on nimittäin viisi voittonumeroa, ja 25 kappaletta voittosummia. Jos voittosummassa oleva numero on jokin viidestä voittonumeroista, voittaa pelaaja kyseisen summan. Pelin 500 000 euron päävoittoa pääsee jahtaamaan kymmenellä eurolla.

 

Progressiiviset eli kasvavat jättipotit

Uusien pelien myötä valikoimaamme tulee kasvavilla eli progressiivisilla jättipoteilla varustettuja pelejä. Progressiiviset potit toimivat siten, että jokaisesta pelatusta kierroksesta kertyy tietyn verran rahaa yhteiseen pottiin. Niinpä tuhansien ihmisten pelaamat progressiivisen jättipotin pelit voivat kasata hyvinkin suuria potteja lyhyessä ajassa. Kun potti voitetaan, se palautetaan kohtuullisen suureen minimipottiin, joten yhden euron päävoittoja ei pääse syntymään.

Nettiarpa.comilla pelattavana yli 200 erilaista peliä

Suurten jättipottipelien lisäksi meillä on tarjolla yli 200 erilaista peliä, voittopotit vaihtelevat pelien mukaan muutamaan sataantuhanteen euroon saakka. Pelimme ovat suomenkielisiä ja näin ollen kieli helpottaa pelaamista huomattavasti. Pelien toiminnoilla pelaaja voi säätää pelin itselleen sopivaksi. Peleissämme voit säätää muun muassa panoksen suuruuden, voittolinjojen määrän, kuvioiden arvot, äänet, taustat jne. Pelit ovat teemoiltaan erilaisia. Teemoina ovat esimerkiksi kaupunki, seikkailu, kasino, fantasia, sankari ja paljon muuta! Nettiarpa tarjoaa hyvin laajan kirjon kaikenlaisia pelejä. Peliemme joukosta löydät varmasti itsellesi mieleisen. Tutustu meidän valikoimaan ja ylläty!

Pelivalikoimaamme voit tutustua myös mobiililaitteilla. Teknologian ansiosta pelimme kulkevat aina mukanasi taskussa. Nyt voit pelata missä ja milloin vain, vaikka junassa tai bussissa. Pelaaminen mobiililaitteella onnistuu yhtä hyvin kuin tietokoneellakin. Sinun ei tarvitse edelleenkään ladata tai asentaa ylimääräisiä ohjelmistoja vaan voit pelata suoraan nettiselaimessa. Pelaajana sinun ei tarvitse myöskään pelätä selaimen, tietokoneen tai mobiililaitteen kaatumista, sillä meillä on käytössä ohjelma, joka pitää huolen, että saat voittosi. Ohjelma siis kirjaa ylös kaikki pelitietosi, jotka ohjautuvat sitten pelihistoriaan. Pelihistoriasta voit jälkeenpäin seurata mitä peliä olet pelannut, paljonko olet panostanut, paljonko olet voittanut jne. Leikkirahalla pelatessa, pelitietoja ei kerätä pelihistoriaan.

Ilmaista pelirahaa ja huikeata talletusbonusta

Nettiarpa.com pitää aina huolen asiakkaistaan, myös tulevista asiakkaista. Jotta uudet asiakkaamme pääsevät vaivattomasti alkuun pelimaailmaamme, tarjoamme kaikille uusille asiakkaillemme 5€ ilmaista pelirahaa. Ilmaista pelirahaa voit käyttää mihin tahansa haluamiisi peleihin. Kaikki voitot, mitä saavutat ilmaisella rahalla ovat sinun. Kuitenkin on muistettava, että ilmaiset rahat kuuluvat bonusrahan sääntöjen piiriin. Eli pelaajan on täytettävä tietyt kotiutusvaatimukset ennen kuin voi kotiuttaa voittorahoja. Ilmaisen pelirahan lisäksi Nettiarpa tarjoaa 100 % bonusrahaa ensitalletuksesta kaikille uusille asiakkaille jopa 500 euroon saakka. Eli jos talletat pelitilillesi 500 euroa, saat 500 euroa bonusrahaa eli yhteensä 1000 euroa pelitilillesi. Tätä parempaa tapaa päästä pelin alkuun ei ole olemassakaan.

 

Rekisteröidy nyt!