Muut suositut korttipelit

Solitaire pasianssi on varmasti suurimmalle osalle meistä tuttu korttipeli. Tämä pelihän on vakiona jokaisessa Windows-käyttöjärjestelmän versiossa, ja yllättävän monen ihmisen vapaa-ajasta osa kuluu pasianssin parissa joko tietokoneella tai korttipakalla pelaten. Solitaire tuli suosituksi 80-luvun tietokonehuumassa, mutta sen juuret kantavat aina 1700-luvulle saakka. Maailmalta löytyy yli 100 erilaista pasianssipeliä, ja jos pienet muutokset otetaan huomioon, Solitairesta on varmasti yli tuhat erilaista pelivariaatiota.

Pelaa pasianssia netissä ja voita rahaa

Nyt pelaajillamme on mahdollisuus pelata pasianssia ilmaiseksi tai oikealla rahalla, sillä pelivalikoimamme täydentyi juuri äskettäin pasianssipelillä nimeltään 3 Card Solitaire. 3 Card Solitaire on perinteinen pasianssi, mutta tässä pelissä hankit rahaa jokaisesta ylös saamastasi kortista. Pelaajan tulee saada ensimmäisenä korttina ässä ylös, ennen kuin hän voi aloittaa muiden saman maan korttien ylös laittamisen. Tämä pitää tapahtua järjestyksessä normaaliin tapaan.

Pasianssi eli Solitaire

 

3 Card Solitaire -pasianssipelissä voit määrittää kortin hinnan niinkin matalaksi kuin 0,02 € per kortti eli kokonaispanos yhdelle pakalle, 52 kortille, on 1,04€. Panosta voi nostaa 10€ asti, jolloin kokonaispanos 520€. Yhdestä ylös saamastasi kortista sinulle maksetaan asettamasi panos viisinkertaisena takaisin. Mikäli onnistut pelaamaan pasianssipelin lävitse, saat kierrokseen käyttämäsi kokonaishinnan viisinkertaisena takaisin. Mitä suuremmalla panoksella pelaat, sitä muhkeampi on voitto! Valitse panoksesi hyvin!

3 Card Solitaire -pelin pelaaminen

3 Card Solitaire on korttipelaajien taitopeli, jossa pelataan yhden 52 kortin pakalla. Pelin ideana on saada kaikki kortit maittain omaan pinoonsa ässästä kuninkaaseen oikeaan yläkulmaan. Nettiarvan pasianssissa sinulla on mahdollisuus muuttaa käytettävän pakan kuviointi ja valita haluamasi taustaväri. Kortin saa vedettyä ylös hiiren osoittimella raahaamalla tai sitten vain yksinkertaisesti kaksoisklikkaamalla sitä hiiren vasemmalla napilla. Pelaajan käytössä on myös peru-painike, jolla viimeisimmän siirron saa peruttua virheen sattuessa.

Solitaire pasianssi koostuu umpipakasta, pelipakasta, kotikentästä ja pylväspinoista. Aivan pelin alussa pakka sekoitetaan. 28 korttia jaetaan seitsemään pylväspinoihin. Ensimmäisessä pylväässä on yksi kortti, toisessa on kaksi korttia, kolmannessa on kolme korttia ja niin edelleen seitsemänteen pylvääseen saakka. Pylväiden kortit jaetaan kuvapuoli alaspäin paitsi pylväiden päällimmäiset kortit. Loput 24 korttia sijoitetaan umpipakkaan kuvapuoli alaspäin. Kun kaikki kortit ovat jaettu niille varatuille paikoille, alkaa varsinainen peli. Pelaajan tehtävä on nyt siirtää sekä pylväspinoista että umpipakasta kortteja, ässästä kuninkaaseen, järjestyksessä kotikentälle. Sekä umpipakasta että pylväspinoista pelaajan on mahdollista siirtää kotikentälle vain päällimmäisin kortti. Umpipakka on mahdollista käydä läpi maksimissaan vain kolme kertaa, mikä tekee pelistä hyvin jännittävän. Kannattaa siis klikata harkitusti umpipakkaa.

Pelaajalla on siis kolme kierrosta aikaa saada peli lävitse. Kierros alkaa klikkaamalla korttipakkaa vasemmassa yläkulmassa ja päättyy joko läpimenoon tai painaessasi lopeta peli -painiketta. Tämän jälkeen voitkin kerätä saamasi voitot ja aloittaa uuden kierroksen.

Pasianssin lisäksi paljon muita nettipelejä

 

Korttipelit

 

Pasianssi on vain yksi Nettiarpa.comin rahapeleistä. Valikoimaan kuuluu myös yli 100 kappaletta arpapelejä, lukuisia kasinopelejä, hedelmäpelejä ja kolikkopelejä. Yhteensä Nettiarpa tarjoaa reilusti yli 200 peliä, joista asiakas voi mielensä mukaan valita pelin pelattavaksi.

Pasianssi korttipelin lisäksi Nettiarpa tarjoaa runsaasti muita korttipelejä. Suositummat korttipelit ovat Baccarat, BlackJack Classic, BlackJack Solo, Jätkät Tai Paremmat ja JokeriPokeri. Korttipelien ideat ovat hyvin samankaltaisia. BlackJackeissä pelin tavoitteena on voittaa jakajan käsi. Voittava käsi ei saa kuitenkaan ylittää pistemäärää 21. Baccaratissa voittavan käden pistemäärä saa olla korkeintaan 9. Mikäli kätesi pistemäärä ylittää kymmenen, huomioidaan vain viimeinen numero. Eli jos sinun kortit ovat arvoltaan 9 ja 8, yhteensä 17, pelattava kätesi pistemäärä on 7. Jätkät Tai Paremmat -korttipeli on nimensä mukainen eli saamalla parempi käsi kuin jätkäpari, voitat. JokeriPokerissa käsiä muodostetaan kuten pokerissa. Pelissä on 53 korttia, josta yksi on pelin jokeri. Jokeri kortilla voi korvata minkä tahansa maan tai arvon. Jokerin saadessasi saat automaattisesti käden parhaimman mahdollisen yhdistelmän!

Kaikki pelimme ovat graafisesti nykyaikaisia ja varustettu erilaisilla toiminnoilla. Pelaamisen helpottamiseksi meidän pelimme ovat suomenkielisiä, ja täten pelaaminen on entistäkin helpompaa. Näiden lisäksi pelimme on varustettu mitä erikoisimmilla ja yllätysrikkaimmilla teemoilla. Mikäli kaipaat erikoisempaa peliä pelattavaksi, suosittelemme lämpimästi seuraavia pelejä: South Park, Gonzo’s Quest, Lost Island, Go Bananas ja Diamond Duet.

Tiesitkö sitä, että Nettiarpa.comin pelit kulkevat aina mukanasi? Kyllä! Meidän pelejä on tosiaan mahdollista pelata mobiililaitteilla! Tästä lähtien sinun ei tarvitse pysyä paikallasi kun pelaat. Voit pelata kokatessa, bussissa, ruokaostoksia tehdessä, ruokatauolla, oikeastaan koska tahansa ja milloin tahansa vain! Meillä pelaaminen on turvallista, riippumatta pelaatko mobiililaitteellasi vai tietokoneellasi. Meillä pelatessasi sinun ei tarvitse murehtia selaimen, tietokoneen tai mobiililaitteen kaatumisesta. Meillä on olemassa toiminto, joka muistaa pelihistoriasi. Eli vaikka et olisi näkemässä pelin loppua ja voitat, voitto maksetaan sinulle. Kaikki pelaamasi pelin tiedot menevät aina pelihistoriaan, joten voit tarkistaa pelin tietoja muulloinkin kuin laitteen kaatumisen sattuessa.

Ilmaista pelirahaa ja 100 % talletusbonus

Onko parempaa tapa aloittaa pelaaminen kuin ilmaisella rahalla, jolla voi voittaa? Emme usko, ja tästä syystä annammekin kaikille uusille asiakkaillemme 5 euroa ilmaista pelirahaa. Pelirahaa voit käyttää mihin tahansa haluamiisi peleihin, ja voitot saat tietysti pitää itselläsi! Nyt ei kannata jäädä odottamaan. Kokeile ilmaisella rahalla vaikka nettiarvan uutuutta Pasianssi-peliä!

 

Rekisteröidy nyt ja saat 5€ ilmaiseksi!