Uutiset

 • Aloha Summer

  Aloha Summer

  Lähde mukaan Alohan kesäkilpailuun ja nappaa lomarahaa tai lomareissu Havaijille!

  Kuinka osallistua:

  Jokaisesta 10€, jonka pelaat pelissä Aloha! Cluster Pays™, saat osallistumislipukkeen arvontaan.

 • Jungle Fever

  Jungle Fever

  Nappaa nyt itsellesi osa 10,000€ palkinnoista. Osallistuminen on erittäin yksinkertaista - sinun tulee vain pelata peliä Jungle Spirit. Lue lisää kuinka osallistua ja mitä voit voittaa!

 • Kick-Off – Kesäinen jalkapallokampanja

  Kick-Off – Kesäinen jalkapallokampanja

  Jalkapallon EM-kisat Ranskassa huipentuvat huipentumistaan, kun puolivälierät starttaavat tämän viikon torstaina. Me nettiarvassa haluamme nostaa tämän jännityksen jopa yli äyräiden ja aloitimme tämän innoittamana huikean Kick-Off kampanjan!

 • MM-kisojen huikeat tarjoukset!

  MM-kisojen huikeat tarjoukset!

  Meidän sydämet sykkivät kiivaasti kannustaessamme Suomen leijonia! Siksipä haluamme jääkiekon MM-kilpailujen aikana huikeita etuuksia, sekä tuleville, että jo olemassa oleville asiakkaillemme! Tarjolla on nimittäin päivittäinen Aikalisäbonus jo talletuksen tehneille ja huikea uuden asiakkaan spesiaalibonus, joka on voimassa ainoastaan näiden MM-kilpailujen ajan!

 • Pelivalikoimamme kasvoi viidellä Microgaming pelillä

  Pelivalikoimamme kasvoi viidellä Microgaming pelillä

  Nettiarvan uudet Microgaming pelit ovat nyt pelattavanasi. Tutustu viiteen uuteen peliimme jo tänään ja löydä oma suosikkisi näiden mahtavien pelien joukosta. Tässä ovat uudet kolikkopelimme: Thunderstruck II, Alaskan Fishing, What A Hoot, Break Away ja Mermaids Millions. Pelivalikoimamme kasvoi siis viiden pelin verran, joten tässä lyhyet esittelyt uutuus peleistämme.

Pages