×
Talletus
Pelaat talla hetkella kaytettavissa olevalla bonussaldolla. Tama noudattaa hyvaksymaasi Bonuskaytantoa. Bonuskaytanto-sivulla lisatietoja.

1. AVAA TILI

Se on nopeaa ja helppoa!

2. TUPLAA TALLETUKSESI

100 % talletusbonus aina €500 asti

3. PIDÄ HAUSKAA!

Pelaaminen voi viimein alkaa!

Jätetäänpä taas jaarittelut sikseen ja mennään itse asiaan: 

Uusin kampanjamme houkuttelee erityisesti uusia pelaajia ja ensitallettajia mielettömän makealla tervetuliaislahjalla. 100 % bonus ensimmäisestä talletuksestasi on nimittäin tosiasia, jonka äärellä tosipelaaja voi vain hymyillä. Lisäämme pelitilillesi 100 % pelirahaa ensimmäiseen talletukseesi aina 500 euroon asti. Tämä tarkoittaa sitä, että jos pokerinaamasi kestää 500 euron talletuksen, lisäämme toiset 500 eekkeriä pelitilille, jonka jälkeen pelaaminen voi viimein alkaa. Kun pelitililläsi killuu tuhat euroa pelattavaa, ei aika pääse koskaan käymään turhan pitkäksi kotonakaan. Kuvittele esimerkiksi, jos valtiomme olisi yhtä fiksu ja antaisi verottajan tuplata ansiomme tasaisin aikavälein: taantuma olisi yhtä kuin mennyttä!

Hyödynnä talletusbonus sadoissa eri peleissä

Ja mitä näillä bonuksilla voikaan tehdä? No ihan mitä vain palvelussamme haluatkaan kokeilla! Kaikki pelimme ovat pelattavissa niin talletusbonuksella kuin myös ilmaisella pelirahalla. Mainittakoon vielä näin sivuseikkana, että useiden sivustomme pelien palautusprosentti on jopa 95 %. Voittojen valuminen virtuaaliseen rahanyssäkkääsi on vain ajan kysymys.

Peleistä puheen ollen, NettiArvan pelitarjonta on yhtä laaja kuin verottajan sääntökirja, paitsi että pelilistamme läpikäyminen on huomattavasti mieluisampaa puuhaa. Yli 200 peliä tarjoaa niin uusille kuin kokeneillekin ystävillemme takuulla jännittäviä uutuuksia sekä unohtumattomia klassikoita. Tarjonnasta löydät kaikki parhaat kortti-, kolikko-, arpa- sekä bingopelit. Jokaisella pelillä on oma uniikki teemansa, tarkoittaen sitä, että jokaiselle löytyy varmasti mieluistaan pelattavaa. Pelintekijät kehittelevät jatkuvalla syötöllä uusia pelejä, joista suorastaan hehkuu rakkaus ja intohimo ainaiseen kehittämiseen ja rakentamiseen: ota siis kaikki hyöty irti tarjouksestamme sekä pelintekijöiden palavasta luomisinnosta! Muista, että sivustomme tarjoamien bonusrahojen pelaamisessa pätevät tietyt säännöt: Kampanjamme casinobonus tulee kierrättää 35-kertaisesti ennen sen lunastamista pankkitilillesi.


Säännöt & ehdot

Minimitalletus: 10 €.
Suurin bonus: 500 €.
Tarjous koskee ensimmäistä talletusta.
Tarjous koskee vain uusia pelaajia.
Talletuksen vaativilla peleillä saadut voitot on kierrätettävä 35x.
Talletuksen vaativat bonukset on kierrätettävä 35x.

Copyright 2021- Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän sivuston pelejä operoi Aspire Global International LTD, maltalainen yritys, jonka rekisterinumero on C42296, ja jonka toimisto on rekisteröity osoitteeseen 135, High street, Sliema SLM 1548, Malta. Yrityksellä on lisenssi Remote Gaming Regulations of Malta MGA/CRP/148/2007, joka on myönnetty 17. elokuuta 2009 (tämä lisenssi sisältää Yhtiön aikaisemmat lisenssit ja listaa vanhat lisenssinumerot myöntämispäivämäärillään). Yritys toimii Malta Gaming Authority -sääntelyn alla. Vain Isossa-Britanniassa , tämän sivuston pelit toimittaa AG Communications Limited, Maltalle rekisteröity yritys numerolla C48328, osoitteessa 135 High Street, Sliema SLM 1549, Malta, joka on lisensoitu ja säännöstelty United Kingdom Gambling Commission (Under account number: 39483) toimesta. . Operaattorin toimiluvan nykyinen status löytyy tästä: Gambling Commission.

Uhkapelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta, pelaathan vastuuntuntoisesti
Please contact:
https://www.begambleaware.org/ and 0808 8020 133 (UK)
https://www.problemgambling.ie/ and 089 241 5401 (Ireland)
Tekijänoikeus 2021- Kaikki oikeudet pidätetään. Nettiarpa.com ia ylläpitää Elec Games Ltd., joka on rekisteröity Curacaoon ja jonka Curacaon kaupparekisteri on nro [licenseNumber] ja jonka rekisteröity osoite on Schout Bij Nacht Doormanweg 40, Curaçao. Elec Games Ltd. on Curacao eGamingin lisensoima ja sääntelemä. Tämä palvelu toimii Curacaon verkkopeleille myönnetyllä lisenssillä nro 1668/JAZ, jonka Curacaon hallitus on valtuuttanut ja säännellyt. Alle 18-vuotiaiden on ehdottomasti kiellettyä pelata tällä verkkosivustolla. Alaikäisten uhkapelaaminen on rikkomus. Nettiarpa.com 2021 | Uhkapelit voivat aiheuttaa riippuvuutta. Pelaathan vastuullisesti.